Contact Reserveren
Zoutkamers Soest

Zouttherapie voor sporters

Optimaal plezier beleven tijdens je sportieve leven? Dat doe je door prestaties, trainen en het verbeteren van je conditie. Sporten maakt gelukkig en is gezond.

Wist je dat je door halotherapie nog meer plezier kan beleven tijdens het sporten. Zouttherapie helpt voor het verbeteren van je longfunctie, longcapaciteit en uithoudingsvermogen. Zo haal je nog meer van het beste in jezelf naar boven.

Wanneer je besluit om zouttherapie te doen, dan ben je zeker niet de eerste sporter die deze verstandige beslissing neemt. Zouttherapie of halotherapie is de nieuwste trend in professionele sporttrainingen. Bekende sporters en verschillende nationale teams in Centraal- en Oost-Europa zijn jou al voorgegaan.

Ontspan of neem deel aan onze programma's in de Zoutkamers in Soest. Adem gezuiverde lucht in die verrijkt is met microscopisch kleine deeltjes zout. Je immuunsysteem wordt sterker en weerbaarder, de longfunctie verbetert. Het zout heeft een antibacteri├źle en ontstekingsremmende werking. Tijdens de behandeling verblijf je vijftig minuten in de zoutkamer.

Het doel van deze therapie, als onderdeel van een actief sportprogramma, is het verhogen van de longfunctie en het verbeteren van de ademhaling. Je begrijpt dat je bij een optimale ademhaling betere prestaties kunt leveren. Meer lucht, meer weerbaarheid, betere prestaties!

Wil je als sporter het optimale uit je kunnen halen? Integreer dan halotherapie in je trainingsopzet.

Maak daarom vandaag nog een afspraak met de Zoutkamers in Soest en plan je zouttherapiesessie in.

Online Reserveren

Wil je de weldadigheid van De Zoutkamers Soest zelf ervaren?