Contact Reserveren
Zoutkamers Soest

Zoutkamers in Soest

Mijn naam is Marieke Westhof (1993) eigenaar van Zoutkamers Soest. Ik vertel u graag iets over mijzelf, zouttherapie en Zoutkamers Soest.

Ik werk sinds 2011 in de gezondheidszorg, met name de ouderenzorg. Het is fijn om te zorgen voor mensen en iets te kunnen betekenen voor iemand voor wie alledaagse zaken niet meer mogelijk zijn. Dit werk levert mij veel waardering op en dat geeft mij veel voldoening. Die voldoening wil ik ook bereiken met de zoutkamers; mensen helpen om hun klachten te verminderen.

Met de zouttherapie bied ik mensen een oplossing voor luchtweg- of huidaandoeningen. De therapie zorgt voor verlichting en lucht en verhoogt de levenskwaliteit. Dát geeft mij positieve energie.

Via mijn ouders ben ik met zouttherapie en zoutkamers in aanraking gekomen. Mijn ouders zijn tijdens een vakantie een maand lang twee keer per week in een zoutkamer geweest. Zij ondervonden meer lucht, meer energie en over het algeheel het gevoel van een betere gezondheid. Voor mijn vader, zelf actief als vakschilder in Soest en omgeving, was dat het moment om, samen met mij, de mogelijkheden van een zoutkamer in Soest te onderzoeken.

Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat zouttherapie een bijzondere ervaring en een aparte belevenis is. De ontspannen omgeving, het inademen van het zout en het gevoel van zout op je lichaam. Het is alsof je een dag op zee bent geweest. Die ervaring gun ik iedereen. Ervaar zelf de weldadige effecten van de zoutkamers.

Online Reserveren

Wil je de weldadigheid van De Zoutkamers Soest zelf ervaren?